Nyerjen teljes BPS fogsort a DentaLove-nál!

🎁Az ünnepek közeledtével mi is szeretnénk egy ajándékkal kedveskedni!

✨Ingyen elkészítünk egy teljes (alsó-felső) BPS, ragasztást nem igénylő fogsort valakinek, aki igazán megérdemli!

🔍Hogyan lehet részt venni a nyereményjátékban?

✅Küldjön egy rövid bemutatkozást (név, életkor, foglalkozás, telefonszám) a dentalovealgyo@gmail.com címre és írja meg nekünk, hogy miért Ön érdemli meg leginkább a nyereményt! Győzze meg a közönséget arról, hogy Önnek van a legnagyobb szüksége a fogsorra!
✅A bemutatkozás tartalmazhat szöveget, képeket, akár videót is.
✅A bemutatkozásokat és a történeteket megosztjuk a Facebook oldalunkon, és a legtöbb szavazatot, vagyis lájkot kapó személynek elkészítjük a teljes fogsort.
✅A részvétel egyetlen feltétele a teljes fogatlanság.

❗️A bemutatkozásokat és történeteket december 20.-ig várjuk a megadott e-mail-címre, ezután elkezdődik a Facebook oldalunkon a szavazás. A lájkokat december 31.-ig lehet gyűjteni, eredményhirdetés pedig 2024. január 1.-jén várható.❗

📜A nyereményjátékra történő jelentkezéssel a nevezők elfogadják, hogy a bemutatkozásukat és a történetüket keresztnévvel és életkorral együtt megosztjuk a nyilvános Facebook oldalunkon.

A nyertes személy kezelését végig dokumentáljuk és közzétesszük a közösségi oldalainkon.

A nyeremény fogsort januárban készítjük el, amihez 6-8 személyes találkozóra lesz szükség az algyői rendelőnkben. Kérjük, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik ezt meg tudják oldani!

🧚‍♀️Fogtündér program meseterápiával

Január elsején ismét Fogtündér programot tartunk algyői rendelőnkben!

🕒Időpont: 2024.01.01. 14:00-15:30, 16:00-17:30
🏨Helyszín: DentaLove rendelő (6750 Algyő, Bartók Béla utca 76. I/5.)

📖Ezúttal amellett, hogy a gyerekek játékos keretek között megismerkedhetnek a rendelővel és a fogorvosi székkel, lehetőség lesz egy meseterápián is részt venni! Ennek során a meseterapeuta gyerekeknek szóló történetekkel segít a fogorvostól való félelem leküzdésében és az esetleges negatív élmények feldolgozásában.

A meseterápia személyre szabottsága miatt a program létszáma ezúttal korlátozott.

👶Az első csoportba, ami 14:00-kor kezdődik, a kisebbeket (2-4 év) várjuk, akik még soha nem voltak fogorvosnál. A cél a pozitív első élmény a fogorvosnál. Ebben a csoportban 5-6 gyereket tudunk fogadni.

👧A második csoportba, ami 16:00-kor kezdődik, a nagyobbakat (4-7 év) várjuk, akik már jártak fogorvosnál és esetleg negatív élményük, rossz tapasztalatuk volt. Művészet- és meseterapeuta segítségével csoportos formában oldjuk a gyerekeben kialakult félelmet. Ebben a csoportban 6-8 gyereket tudunk fogadni. Játékosan fogorvosi vizsgálatban is részt vesznek, így közelebb engedik majd a következő alkalommal a fogorvost és ki is derül, hogy milyen kezelésre lehet még szükség. Ez az alkalom tehát magába foglal egy fogorvosi vizsgálatot is. A gyerekeknek pedig lehetősége lesz közösségként, egymásnak példát mutatva bátorítani a többieket.

A Fogtündér programon történő részvétel feltétele: ✅előzetes jelentkezés e-mail-ben, a dentalovealgyo@gmail.com címen
✅előzetes jegyvásárlás - a jegy ára 10.000.-/gyerek (a fizetéshez szükséges adatokat az e-mail-es egyeztetés után mindenkinek elküldjük.)

fogtunder program januarban