Júniusi akció

Ingyenes konzultáció és lenyomatvétel láthatatlan fogszabályzóhoz!

A június 15.-30.-ra foglalt időpontok esetében ingyen adjuk a konzultációt és ingyen vesszük le a mintát a Smilezor láthatatlan fogszabályzóhoz. Ez összesen 32.000.- megtakarítást jelent, és ráadásul nem jár semmilyen kötelezettséggel!
A minta alapján elkészítjük a fogszabályzás tervezetét, amely egy animációt is tartalmaz, ami bemutatja, hogy kéthetetne hogyan fognak változni a fogaid, ha belevágsz a fogszabályzásba. A kezelési terv megtekintése után eldöntheted, hogy szeretnéd-e a láthatatlan fogszabályzós kezelést.
Amennyiben igen, a terv alapján elkezdjük Neked a személyre szabott fogszabályzó síneid gyártását, ami néhány hetet vesz igénybe. Ezután átadjuk Neked a síneket, és megtanítjuk, hogyan tudod kivenni őket. A külön csomagolt síneket a számozás alapján Te otthon kéthetetne cseréled, hozzánk legközelebb fél év múlva szükséges csak eljönnöd, a következő mintavételre.

Amennyiben a terv alapján úgy döntesz, hogy nem szeretnéd igénybe venni a láthatatlan fogszabályzós kezelést, elköszönünk egymástól, és nincs semmilyen további teendőd. :)

Bővebb információkat a láthatatlan fogszabályzós kezelésről itt, itt és itt találsz.

Érdemes egy próbát tenni, főleg ingyen! :)

Májusi akció

45.000.- kedvezmény a BPS fogsorok árából

Ha májusban készíttet nálunk BPS fogsort, hatalmas kedvezményt kap rá!
Tudjon meg többet a BPS fogsorokról, és foglaljon időpontot, nehogy lemaradjon a nagyszerű akcióról!
Videókat itt és itt nézhet a BPS technológiáról.

BPS mufogsor akcio

BPS nyereményjátékunk lezárult

🎁Gratulálunk a nyertesnek, Károlynak!

🔍A nyertes kezelését hamarosan végigkövethetik közösségi oldalainkon.

Köszönjük mindenkinek a részvételt!